Die! Goldstein Kikiriki: ZVO.ČI.TI so.und.ing DUO

Ponedeljek, 18. februarja 2019, ob 20.00, Kino Šiška, Komuna, Ljubljana
Torek 19. februarja 2019, ob 20.00, Centralna Postaja, Maribor

Na drugem koncertu cikla ZVO.ČI.TI so.und.ing DUO se bosta predstavila mojstra noise drone glasbe Die! Goldstein in Kikiriki, ki z osebnim artikuliranim pristopom v glasbo vnašata sveže socialno-politične vsebine in kontekste. Ustvarjalca skozi prostorski vakum širita masivno psihadelično gmoto in jo oblikujeta v avdiovizualno potovanje.

več o avtorjih cikla ZVO.ČI.TI so.und.ing DUO

Kikiriki: Radio Drama (2019)

Delo Radio Drama je osnovano na manipulaciji različnih radijskih iger, posnetih na kasetah, s čimer oživlja to izumirajočo umetniško obliko. Kasete so manipulirane z različnimi efekti, zvočni krajino pa soustvarjajo še zvoki sintetizatorjev zvoka in malega teremina.

Die! Goldstein: Dystopia Utopia (2017)

Z odsevanjem alternativnih stanj človeškega obstoja in njegovih posledic Die! Goldstein ponuja težko, a upanja polno potovanje po človeški izkušnji, z globalnimi podobami vključuje pereče družbene probleme. Navdihujoč in spodbuden kino v živo s kinematično zvočno krajino.

Kikiriki in Die! Goldstein: Space Out (2019)

Kako izstopiti iz zemeljske toksične bolečine in prestopiti v sproščajočo praznino vesoljskega vakuuma. Psihedelično avdiovizualno potovanje.